Λίγα λόγια για το Next Destination

Μια ξέγνοιαστη ημέρα του Φεβρουαρίου 2019 ο Χρήστος αποφάσισε οτι αφού παίρνει τα βουνά, γιατί να μήν καλεί και άλλους να περνάνε καλά όλοι μαζί; Έτσι μετά απο 2-3 μήνες αφού το σκέφτηκε και λίγο παραπάνω με την Σοφία, το πράγμα κατέληξε στο Next Destination.

Η λίστα διαδρομών περιλαμβάνει πάνω απο 1300 διαφορετικά σημεία ενδιαφέροντος σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας μας, όπως καταρράκτες, ποτάμια, μοναστήρια, ζεστά λουτρά, λίμνες, γεφύρια, σπήλαια, αρχαία μνημεία, δάση, φαράγγια κτλ. Επίσης γίνονται διαδρομές κοντά στην Αθήνα, σε μονοπάτια τα οποία έχουν ελάχιστη δυσκολία και επικινδυνότητα οπότε και είναι ιδανικές για όσους δέν έχουν ξανακάνει πεζοπορία.

Στο Facebook θα βρείς πολλές φωτογραφίες με προηγούμενες εκδρομές σε μορφή άλμπουμ, ενώ στο Instagram θα βρείς την περιστασιακή εικόνα που θα σου ομορφύνει την καθημερινότητά σου.

stay tuned και για το κανάλι στο Youtube, ενώ θα μπορείς να βλέπεις και ζωντανά τις δράσεις μέσω twitch και παρόμοιων ιστοσελίδων!

The staff

Χρήστος Καλλιμάνης

Ο Χρήστος και τα βουνά ξεκίνησαν την σχέση τους λίγο πρίν το 2010. Μέχρι τότε τα είχε με άλλα αθλήματα όπως ποδηλασία και καλλιτεχνικό πατινάζ. Η ιστορία μεγάλη και κουραστική οπότε θα γράψουμε για τα υπόλοιπα.

Έτσι και μια ξέγνοιαστη ημέρα του Φεβρουαρίου 2019 αποφάσισε οτι αφού παίρνει τα βουνά, γιατί να μήν καλεί και άλλους να περνάνε καλά όλοι μαζί;

Ο Χρήστος έχοντας γνώσεις και έχοντας πιστοποίηση συνοδού βουνού, σε συνδυασμό με πάνω απο 10 έτη εμπειρίας στα ορεινά είναι πλέον ικανός να συνοδεύσει κόσμο με ασφάλεια στην φύση και να τους μεταφέρει στην μαγεία της.

Σοφία Πρωτογεράκη

Η Σοφία είναι νοσηλεύτρια πιστοποιημένη απο τον ΕΟΠΠΕΠ και ποδολόγος, ενώ παράλληλα απασχολείται στο χώρο της ομορφιάς ως τεχνίτρια ονυχοπλαστικής με παγκόσμιες διακρίσεις.

Αγαπάει πολύ τα ταξίδια, τη φύση, τα ζώα, το κάμπινγκ, το πλέξιμο και τις χειροποιητες δημιουργίες. Το μικρόβιο της πεζοπορίας της το έβαλε ο Χρήστος το ’15 και απο τότε ανυπομονεί για τον επόμενο προορισμό! Και κάπως έτσι εμπνεύστηκε το όνομα της ομάδας.. Next destination.

Χρόνης Χριστοφοράκης

Ο Χρόνης ή αλλιώς Jonathan είναι ο φωτογράφος της ομάδας, με ενεργές πτήσεις στα δάση που επισκεπτόμαστε με το drone του!

Οι λήψεις του διατηρούν τις αναμνήσεις μας ζωντανές, με κάθε άλμπουμ σε κάθε εκδρομή που πάμε.

Σπύρος Τηγάνης

Ο Σπύρος είναι αυτός που θα σε εμψυχώσει όταν θα δυσκολευτείς και θα σου δώσει την δύναμη να συνεχίσεις. Είναι αυτός που μένει στα πίσω τμήματα των γκρούπ ώστε να σιγουρευτεί οτι δεν μένει κανείς μόνος του πίσω.

Με όπλο του το αγαπημένο του μπουζούκι συνήθως μας κρατάει παρέα και μας ανεβάζει την διάθεση.

Λία Μαλάμη

Η Λία είναι μια νέα μαμά που αγαπάει την φύση και την άθληση.

Είναι η δεύτερη νοσηλεύτρια της ομάδας και κάθε φορά συμμετέχει βοηθώντας τους πεζοπόρους να ολοκληρώσουν με επιτυχία την αποστολή τους.

Νίκος Καλαφατάς

Ο Νίκος είναι το νεότερο μέλος της ομάδας μας. Πάντα εύθυμος και πρόθυμος να βοηθήσει όποιον το έχει ανάγκη.

Η φύση είναι μέρος της καθημερινότητάς του καθώς ασχολείται επαγγελματικά με την κηπουρική.

Η αγάπη του για τα social media δίνει σε όλους τους ακόλουθους του Next Destination κάτι παραπάνω να δούν!

Αποστολή

Ένας από τους στόχους μας είναι μέσω των πεζοποριών να γνωρίσει ο κόσμος όλα όσα μας κάνουν να αγαπήσουμε τη φύση.

Οι κοντινές στην Αθήνα πεζοπορίες είναι ο καλύτερος και πιό οικονομικός τρόπος. Οι μακρινές στις οποίες μισθώνεται πούλμαν μας επιτρέπουν να εξερευνήσουμε την Ελλάδα σε όλο της το μεγαλείο και να γνωρίσουμε επιτέλους τον τεράστιο φυσικό πλούτο που διαθέτουμε.

Σίγουρα κάποιος που συμμετέχει πρώτη φορά θα ωφεληθεί όχι μόνο στην υγεία του αλλά και στο πνεύμα του. Αυτά που θα ζήσει θα τα λογιστεί έπειτα απο καιρό συμμετοχής σε δραστηριότητες.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο.

Γιατί να ψάχνεσαι;

Πάρε ειδοποίηση στο email σου για κάθε νέα εκδρομή !

Θα έχεις ειδοποίηση με κάθε νέα εκδρομή!