Λίγα λόγια για το Next Destination

Ο Χρήστος και τα βουνά ξεκίνησαν την σχέση τους λίγο πρίν το 2010. Μέχρι τότε τα είχε με άλλα αθλήματα όπως ποδηλασία και καλλιτεχνικό πατινάζ. Η ιστορία μεγάλη και κουραστική οπότε θα γράψουμε για τα υπόλοιπα.

Έτσι και μια ξέγνοιαστη ημέρα του Φεβρουαρίου 2020 αποφάσισε οτι αφού παίρνει τα βουνά, γιατί να μήν καλεί και άλλους να περνάνε καλά όλοι μαζί;

Ο Χρήστος έχοντας γνώσεις και έχοντας πιστοποίηση συνοδού βουνού, σε συνδυασμό με πάνω απο 10 έτη εμπειρίας στα ορεινά είναι πλέον ικανός να συνοδεύσει κόσμο στην φύση και να τους μεταφέρει την μαγεία της.

Οι λίστα διαδρομών περιλαμβάνει πάνω απο 150 διαφορετικά σημεία σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας μας, ενώ επίσης γίνονται διαδρομές κοντά στην Αθήνα, οι οποίες έχουν ελάχιστη δυσκολία και επικινδυνότητα οπότε και είναι ιδανικές για όσους δέν έχουν ξανακάνει πεζοπορία.

Έτσι μετά απο 2-3 μήνες αφού το σκέφτηκε και λίγο παραπάνω με την Σοφία, το πράγμα κατέληξε στο Next Destination.

Πέρα από την παρουσία μας στο facebook, η σελίδα αυτή φτιάχτηκε για να βοηθήσουμε όλους όσους συμμετέχουν στις εξορμήσεις μας.

Στο Facebook θα βρείς πολλές φωτογραφίες με προηγούμενες εκδρομές σε μορφή άλμπουμ, ενώ στο Instagram θα βρείς την περιστασιακή εικόνα που θα σου ομορφύνει την καθημερινότητά σου.

stay tuned και για το κανάλι στο Youtube, ενώ θα μπορείς να βλέπεις και ζωντανά τις δράσεις μέσω twitch και παρόμοιων ιστοσελίδων!

Αποστολή

Η σκέψεις μας είναι να γνωρίσει ο κόσμος όλα όσα μας κάνουν να αγαπήσουμε τη φύση.
Οι κοντινές στην Αθήνα εκδηλώσεις είναι ο καλύτερος και πιό οικονομικός τρόπος. Οι μακρινές στις οποίες μισθώνεται πούλμαν μας επιτρέπουν να εξερευνήσουμε την Ελλάδα σε όλο της το μεγαλείο και να γνωρίσουμε επιτέλους τον τεράστιο φυσικό πλούτο που διαθέτουμε.

Σίγουρα κάποιος που συμμετέχει πρώτη φορά θα ωφεληθεί όχι μόνο στην υγεία του αλλά και στο πνεύμα του. Αυτά που θα ζήσει θα τα λογιστεί έπειτα απο καιρό συμμετοχής σε δραστηριότητες.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο.

X
X
X
X