Πώς συμμετέχω κι εγώ στις πεζοπορικές εκδρομές;

Για αρχή πάντα θα ξέρεις οτι όλες οι εκδηλώσεις μας αναρτούνται σε τρία σημεία:

  • Σε αυτήν εδώ την ιστοσελίδα.
  • Στην σελίδα μας στο Facebook.
  • Στο γκρούπ μας “Πεζοπόροι Next Destination”

Οπότε σε όποιο απο τα παραπάνω βρίσκεσαι, απλά βλέπεις τις σχετικές εκδηλώσεις ώστε να επιλέξεις κάποιο απο αυτά που έχουμε προγραμματίσει.

Οι εκδηλώσεις στο Facebook έχουν κάποιες βασικές πληροφορίες και ίσως και φωτογραφίες ώστε να μπορείς να αποφασίσεις εάν η δραστηριότητα είναι μία ανάμνηση που θα ήθελες να έχεις.

Εάν σε ενδιαφέρει, η εκδήλωση αυτή θα έχει έναν σύνδεσμο για αυτό εδώ το site όπου θα αναφέρονται πληροφορίες με μεγαλύτερη ανάλυση καθώς και πολλές πολλές φωτογραφίες. Απο την εκδήλωση λοιπόν του website θα μπορείς όχι μόνο να δείς όλες τις πληροφορίες αλλά και να κλείσεις μία ή περισσότερες θέσεις.

Για να κλείσεις την θέση σου είναι κάτι πολύ απλό. Στην ιστοσελίδα μας θα έχει όλους τους συνδυασμούς (απλό, φοιτητικό κτλ) που μπορείς να κάνεις ώστε να επιλέξεις το εισιτήριο που σε βολεύει καλύτερα.

Οι αιτήσεις όλες είναι ατομικές. Οπότε ο κάθε ένας πρέπει να κλείσει θέση για τον εαυτό του. Εάν κλείνεις θέση για δύο άτομα, θα πρέπει να κάνεις δύο κρατήσεις και δύο πληρωμές, την μία μετά την άλλη. Μπορείς να κάνεις κράτηση και για κάποιον άλλο αρκεί να έχει συμφωνήσει στους όρους συμμετοχής που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας.

Αφού λοιπόν επιλέξεις εισιτήριο τότε πατάς προσθήκη στο καλάθι και μεταφέρεσαι στην σελίδα στοιχείων και πληρωμής. Εδώ θα συμπληρώσεις μερικά στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο κτλ και θα επιλέξεις και τρόπο πληρωμής. Δίνουμε δυνατότητα για τρείς τρόπους πληρωμής (κάρτα, έμβασμα, paypal) και ανάλογα τί θα επιλέξεις, μόλις οριστικοποιήσεις την κράτησή σου θα έρθει η ώρα να γίνει η πληρωμή.

Αφού γίνει η πληρωμή έχεις πλέον μια θέση στην εκδρομή μας!

Μόλις εμείς απο την πλευρά μας δούμε την αίτηση και την πληρωμή, εγκρίνουμε την κράτηση και σου έρχεται email. Αυτό το email όχι μόνο θα σου δίνει επιπλέον πληροφορίες αλλα θα επιβεβαιώνει την κράτησή σου χωρίς να υπάρχει περίπτωση αμφισβήτησης. Το σύστημα κρατήσεων είναι αυτοματοποιημένο και επομένως το ανθρώπινο λάθος αποκλείεται!